Uitstel Algemene ledenvergadering

Beste leden,

In de aanloop naar de ALV is de administratie inzake aanmeldingen en inschrijvingen boven verwachting gestegen. Uit een eerste inspectie bleek dat een deel van de inschrijvingen niet compleet was en nader gecontroleerd moest worden.

Bij deze controle is ook naar boven gekomen dat een significant deel van de leden de ALV-aankondiging op 4 juli door een administratieve fout niet heeft ontvangen. Hiermee vervalt de geldigheid van de ALV van maandag 11 juli 2016 en wordt deze tot nader order opgeschort. Inzicht in de bewijsstukken kan op verzoek verleend worden.

Het streven is om de ALV voor nieuw bestuur na de zomervakantie te hervatten, houd in elk geval de mail in de gaten voor een nadere datum.

Wij excuseren ons voor het ongemak en wensen iedereen een fijne vakantie toe.

Hopende hiermee iedereen voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

SV Anatolia