Algemene ledenvergadering

Beste leden,

Het jaar vliegt voorbij! Nog eventjes en we kunnen alweer onze Mercedessen volpakken en koers zetten richting Turkije. Uiteraard kunnen we de vakantie niet in zonder een laatste Algemene Ledenvergadering.

De algemene ledenvergadering (ALV) voor het jaar 2016 zal volgende week maandagavond 11 juli plaatsvinden in het Studentendok van de Vrije Universiteit. Tijdens de ALV zal het nieuwe bestuur en de commissies voor het academische jaar 2016-2017 aangesteld worden. Tevens staan er qua onderwerpen op de agenda een terugblik op het afgelopen jaar en de presentatie van plannen voor het aankomende jaar. De ALV begint om 19:00 en zal opgevolgd worden door een gezamenlijk etentje tussen 20:30 en 21:00 bij een nader te bepalen Turks restaurant.

Leden die de ALV willen bijwonen kunnen zich tot en met zondag 10 juli 2016 aanmelden via:

Vergeet daarbij niet aan te geven of je meekomt met uiteten i.v.m. reservering.

Hopelijk tot gauw!

Met vriendelijke groet,