Klimmen met Anatolia - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-2665,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,no_animation_on_touch

Klimmen met Anatolia

flyerAnatolians! Na een geslaagd bubblevoetbal toernooi, is het weer hoog tijd om actief bezig te zijn. Dit gaan we doen met één van de leukste en meest intensieve sporten die er bestaat: klimmen! In de grootste klimhal van de Benelux, met een hoogte van 21 meter, kan jij binnenkort deze klim-uitdaging aangaan.
Klim je met ons mee? Meld je dan nu aan via svanatolia.nl/klimmen

Het avontuur zal beginnen met een gezamenlijk basisinstructie van de kliminstructeur, waarna je zelf de klimmuur mag trotseren. Er zijn ongeveer 300 routes en 300 boulders die je tot sluitingstijd (23.00 uur) mag uitproberen.

Aanmelden kan via: svanatolia.nl/klimmen

Datum: dinsdag 31 mei