Bizbize Barbecue - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-2675,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Bizbize Barbecue

IMG-20160520-WA0007

Anatolians! Wil je na een stressvolle periode weer even bijkomen en genieten van alle gezelligheid? Dan kan dat vrijdag 3 juni, want het is weer tijd voor de traditionele Anatolia barbecue!

Meld je nu aan via svanatolia.nl/bbq

De barbecue zal plaatsvinden op de VU-Campus. Er zullen mogelijkheden zijn om te basketballen, voetballen, volleyballen, tafeltennissen en om mee te doen aan een potje bingo! Verder zullen we zorgen voor gezellige muziek, spellen als tavla en okey en natuurlijk hetgeen waar de hele avond (naast gezelligheid) om draait: hapjes (halal) en drankjes! Heb je er al zin in? Wij wel!

Meld je snel aan via svanatolia.nl/bbq

Datum: vrijd

ag 3 juni

Tijd: 16:30 – 21:00