Het Anatolia koor is TERUG! - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-2641,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Het Anatolia koor is TERUG!

flyerHet Anatolia koor is TERUG! Het feest gaat weer beginnen! Samen met succesvol componist Selim Dogru zal het Anatolia-koor speciaal voor ,,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’’ weer bijeenkomen! Wij gaan de komende weken samen speciale liedjes voor deze dag repeteren waarna wij een spetterend optreden zullen weggeven. Wil jij onze Istiklal Marsi uit volle borst zingen tegenover publiek op Amsterdam Centraal? Meld je aan! Je kunt deelnemen aan het koor voor maar €15,-!
Schrijf je in via: http://www.svanatolia.nl/koor/

Houd jij van muziek en wil je deel uitmaken van een supergezellig koor? Of je nou zo prachtig zingt als een nachtegaal, of zo vals als een kraai, je bent altijd welkom! Vaak heerst de gedachte dat het goed zingen een voorwaarde is om je aan te sluiten bij een koor, maar niets is minder waar! Je liefde voor muziek en gezelligheid is genoeg!

Repetitie data + spetterend concert op 19 mei:

• woensdag 4 mei
  • woensdag 11 mei
  • maandag 16 mei
  • woensdag 18 mei
  • donderdag 19 mei (optreden Amsterdam Centraal)

Alle repetities vinden plaats van 19.00 tot 21.00 uur in het centrum van Amsterdam! Het repertoire zal voornamelijk bestaan uit leuke Turkse liedjes, maar ideeën voor nieuwe liedjes zijn altijd welkom! Via een speciale facebook groep zullen wij contact met elkaar onderhouden, waarbij ook oefenstof geplaatst zal worden, zodat men ook thuis rustig kan repeteren (bijvoorbeeld als je een keer een repetitie moet missen).

Selim Dogru volgde opleidingen aan de Marmara Universiteit, het Rotterdams Conservatorium en de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hij heeft stukken geschreven voor diverse solo muzikanten, ensembles en theatervoorstellingen. Zijn muziek wordt uitgevoerd in verscheidene landen waaronder Nederland, Duitsland, Zwitserland en Turkije. Momenteel leidt hij ook meerdere muziekgroepen en organiseert hij culturele evenementen.

Je aansluiten bij het Anatolia koor betekent gezellige repetities met medestudenten, zangtechnieken onder de knie krijgen, je muzikale repertoire uitbreiden en een spetterend concert geven op ‘‘19 Mayis Genclik ve Spor Bayrami’’!

Voor dit alles vragen wij een kleine prijs van in totaal €15,-. (4 repetities + concert ervaring). Sluit je nu direct aan bij het Anatolia-koor en maak je studententijd nóg onvergetelijker!

Meld je nu gelijk hieronder aan:

Met de muzikale groeten,

SV Anatolia