Bubble Voetbal - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-2605,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Bubble Voetbal

bubb2

Gehuld in een grote bubbel knallen, vallen, lachen en weer opstaan. Het is je vast en zeker niet ontgaan, alle leuke verhalen over de succesvolle activiteit van september: bubblevoetbal. Op veler verzoek organiseren wij daarom nogmaals een bubblevoetbal toernooi! Meld je nu aan op: www.svanatolia.nl/bubble

Bubblevoetbal is een nieuwe rage waarbij je op een andere manier het voetballen zult beleven. De deelnemers, geheel gehuld in een bubbel, zullen het in teams van 5 personen tegen elkaar opnemen. Met de bubbel, die dient als een stootkussen, kan je je tegenstanders zónder dat iemand er iets van voelt, naar de grond werken. Dit levert hilarische situaties op voor zowel de deelnemers als de toeschouwers.

Voor een impressie van het toernooi in september kun je een kijkje nemen in de fotogalerij op onze site: http://www.svanatolia.nl/FotoGalerij/#/content/2015-2016/Bubblevoetbal/

Dit is de perfecte gelegenheid om even bij te komen van het studeren en te genieten van de gezelligheid tijdens een bubblevoetbal toernooi! Wil je niet meedoen, maar wel supporten? Dan kan dat natuurlijk ook kosteloos als toeschouwer!

Wij beloven dat het net zoals de vorige keer een leuke, gezellige en sfeervolle activiteit met veel actie zal worden. Meld je daarom snel aan, want VOL = VOL!

Datum: vrijdag 22 april
Tijdstip: 18.30 – 20.00 uur
Locatie: Opblaashal Gustav Mahlerlaan 2970, Amsterdam Zuid (tegenover de VU)

Prijzen:
Leden: €10,-