BizBize Sira Gecesi - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-2492,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,smooth_scroll,no_animation_on_touch

BizBize Sira Gecesi

flyer-mustiAnatolians! Na het grote succes van vorig jaar is het weer hoog tijd voor onze Biz Bize: Sıra Gecesi! Op vrijdag 1 april zijn onze leden vanaf 18:00 uur van harte welkom in Syriana Lounge.

Meld je nu aan via: svanatolia.nl/bizbize

Onder het genot van live muziek van Onur Kaletaş, Süleyman Göktekin & Burak Dolutaş, kunnen jullie genieten van de traditionele çiğköfte, verschillende soorten mezzes en cocktails (alcoholvrij). Tevens kun je genieten van een waterpijp.

Al met al beloven wij dat dit een super gezellige avond zal gaan worden. Mis het niet!
Vergeet je niet zo snel mogelijk aan te melden via svanatolia.nl/bizbize, want VOL=VOL!

Toegang: uitsluitend voor leden
Datum: vrijdag 1 april
Tijdstip: 18:00 – 23:00
Locatie: Syriana Lounge – Akersluis 8, Amsterdam