SV Anatolia is op zoek naar bestuursleden die goed zijn met ICT

vacature ict

SV Anatolia is op zoek naar bestuursleden die goed zijn met ICT

Wie zoeken we?
Het is een must voor de kandidaat om kennis te hebben van Photoshop en WordPress. Ook wordt er verwacht dat de kandidaat beschikt over basiskennis in HTML/CSS.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je de gelegenheid om je talenten te ontwikkelen en toe te passen samen met een gemotiveerd team van verschillende (studie)achtergronden. Je zet jezelf in om andere studenten mogelijkheden te bieden waarmee ze zichzelf kunnen ontwikkelen en ontplooien.

Een bestuursjaar bij de grootste Turkse studentenvereniging van Nederland is de beste investering die je in jezelf kunt doen tijdens je studententijd. Jaarlijks organiseren wij 15 tot 20 verschillende activiteiten die het optimale uit de studententijd van onze achterban moeten halen.
Voor een impressie van onze studentenvereniging, neem een kijkje op: www.svanatolia.nl/FotoGalerij/

Om je sollicitatie te voltooien, hebben we je CV en een motivatiebrief nodig. Deze kunnen gemaild worden naar secretaris@svanatolia.nl