Pool Tournament - SV Anatolia
2082
post-template-default,single,single-post,postid-2082,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Pool Tournament

image-2015-12-09

Anatolians! Het is weer hoog tijd voor wat ontspanning. Op vrijdag 18 december organiseert SV Anatolia een Pool Tournament. Meld je nu aan via: http://svanatolia.nl/poolen

In iedere ronde zullen twee spelers het tegen elkaar opnemen. De winnaar van het toernooi zal uiteindelijk beloond worden met een prijs. Durf jij het aan en ben je bereid om je tegenstander te verslaan? Wil jij een gezellige avond beleven? Geef je dan (samen met je vrienden) op voor 12 december.

Wij beloven dat het een leuke, gezellige en sfeervolle activiteit zal worden. Meld je daarom snel aan, want VOL = VOL!

Datum: Vrijdag 18 december

Tijd: 18:00