Anatolia Masterclass Solliciteren - SV Anatolia
2159
post-template-default,single,single-post,postid-2159,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Anatolia Masterclass Solliciteren

flyerVind je het lastig om een sollicitatiebrief te schrijven? Denk je dat je CV een boost kan gebruiken en gefinetuned kan worden? Twijfel je nog altijd over je voorbereiding voor een sollicitatiegesprek? Op woensdag 20 januari zal Cemil Yilmaz jou op weg helpen naar je toekomstige werkgever.

Grijp deze kans! Meld je nu aan via: svanatolia.nl/masterclass

Cemil Yilmaz is een echte verbinder. Zijn doel is om het Westen met het Oosten te verbinden. Dit doet hij door middel van zijn bedrijven See-Why en Afterall. See-Why houdt zich bezig met werving en selectie van divers talent voor een breed scala aan werkgevers. Afterall is een platform waar je digitaal je levensverhaal kunt vastleggen  of dat van een naaste kunt vastleggen en delen. Daarnaast is hij ex-vicevoorzitter van Agora Network, die zich inzet voor het optimaal benutten van talenten met diverse culturele achtergronden binnen organisaties.

De economie trekt weer aan dus dit is je kans om je in de arbeidsmarkt te positioneren. Tijdens de masterclass zullen tips gegeven worden voor je CV. Ook zal Cemil Yilmaz je nuttige tips geven over de do’s en don’ts gedurende de sollicitatieprocedures. Verder zal je ook oefenen met netwerken en het houden van elevator pitches. Aan het eind is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen dus meld je snel aan!

Aanmelden via: svanatolia.nl/masterclass
Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam
Lokaal: HG-06A32
Datum: Woensdag 20 januari
Tijd: 18:00- 21:00
Aanmelden: svanatolia.nl/masterclass