Anatolia Masterclass Personal Branding - SV Anatolia
2003
post-template-default,single,single-post,postid-2003,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Anatolia Masterclass Personal Branding

flyerVertrouwen in jezelf hebben is het eerste geheim van succes! Neem daarom je karakter onder de loep en weet hoe je zelfverzekerd kan overkomen. Weet stappen te zetten en je assertiviteit een boost te geven! Op vrijdag 4 december zal Empowerment trainer Wiaan Ramadhan onze identiteit in de schijnwerpers zetten en ons uitnodigen om buiten onze oevers te treden.
Schrijf je nu in via svanatolia.nl/masterclass

Wiaan Ramadhan is een ervaren zelfstandige die heeft gewerkt bij de Amsterdamse gemeente, politie en andere verschillende instanties op het gebied van personal branding, talentontwikkeling, lichaamstaal en assertiviteit. Zij beweert dat het leven een toneelstuk is waarin iedereen zijn of haar rol moet spelen. Na jaren praktijk ervaring heeft Wiaan haar eigen ‘Wiaan Coaching methode’ ontwikkeld waarin ze te werk gaat vanuit wilskracht, imago/identiteit, authenticiteit en autonoom in het NU.

Wij als studentenvereniging Anatolia willen door middel van een interactieve lezing onze studenten helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Wij observeren een mankement bij niet-westerse studenten op het gebied van zelfvertrouwen, authenticiteit en identiteitsvorming. We voelen ons als studentenvereniging verantwoordelijk om onze studenten hierin bij te staan en van de juiste hulp te voorzien. We willen derhalve een interactieve lezing geven waarbij trainer Wiaan Ramadhan de studenten zal triggeren door middel van kleine reflexieve opdrachten met ze te doen. We hopen er dan ook met z’n allen een gezellige maar vooral ook een leerzame avond van te maken. Deze avond bijwonen? Schrijf je dan snel in via svanatolia.nl/masterclass.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij want VOL=VOL!

Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam
Lokaal: HG-4A33 (Hoofdgebouw, 4e verdieping)
Datum: Vrijdag 4 december
Tijd: 18:00- 21:00