SV Anatolia is op zoek naar nieuwe bestuursleden!

AB

Heb jij je altijd al willen inzetten voor de Turkse studenten in Nederland? Wil je hierbij jezelf ontwikkelen, nieuwe vaardigheden leren en een groter netwerk voor jezelf creëren? Aarzel niet, solliciteer direct naar het bestuur van SV Anatolia! Doe dit voor 30 oktober door een mail te sturen naar secretaris@svanatolia.nl, met een motivatiebrief en CV.

Er kan gesolliciteerd worden naar de commissies:

• Academisch (lezingen, symposia, …)
  • Acquisitie (sponsoren werven, carrièrekansen, …)
  • Cultuur (onderzoek, enquêtes, thema-avonden, …)
  • Evenementen (reizen, workshops, sportevents, …)
  • Public Relations (netwerken, social media, website, leden werven, …)

Je kunt naar één commissie solliciteren, of naar meerdere. Geef te allen tijde duidelijk aan in je motivatiebrief waarom je naar de desbetreffende commissie(s) solliciteert en hoe je denkt jezelf te kunnen ontwikkelen binnen het bestuur van Anatolia.

Een bestuursjaar bij de grootste Turkse studentenvereniging van Nederland is de beste investering die je in jezelf kunt doen tijdens je studententijd. Jaarlijks organiseren wij 15 tot 20 verschillende activiteiten die het optimale uit de studententijd van onze achterban moeten halen. Voor een impressie van onze studentenvereniging, neem een kijk op:

Heb je je twijfels? Is er iets onduidelijk? Stel gerust je vragen aan ons via:
info@svanatolia.nl