Verslag Bubblevoetbal - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-1896,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Verslag Bubblevoetbal

BubbelCollage

Knallen, vallen en weer opstaan. Klinkt als een levensles die veel mensen zouden zeggen. Maar niet in dit geval. Dinsdag 22 september had SV Anatolia het evenement Bubblevoetbal. Hierbij sta je met de helft van je lichaam in een grote ‘bubbel’ waarmee je rond rent en probeert te scoren. Dit natuurlijk door elkaar omver te botsen en zelf overeind te blijven.

Het doel is te scoren in het doel van de ander, wat makkelijker gezegd is dan gedaan. Er waren 4 teams van elk 5 personen die het tegen elkaar opnamen. Elk team is een keer tegen elkaar gegaan met als laatste ronde te bepalen wie er uiteindelijk heeft gewonnen. De winnaars hebben speciaal gemaakte medailles gewonnen.
Tijdens de wedstrijden is er veel gelachen en zijn er hele leuke momenten ontstaan. Sommigen gingen helemaal over de kop en sommigen waren toch meer op de grond te vinden dan op staande voet. De bubbel dient hierbij als stootkussen dus van al dat vallen voelde je weinig van. Behalve dat opeens de wereld om je heen draaide.

We kunnen zeggen dat er veel leuke herinneringen aan zijn overgehouden, en dat iedereen er ook veel plezier mee had. Al met al het was een geslaagde avond, waarbij veel stress is kwijtgeraakt, veel is gelachen en toch is gesport.