Bubble Voetbal - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-1839,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Bubble Voetbal

rsz_flyer22Anatolians! Het nieuwe collegejaar is van start gegaan. Het is weer hoog tijd om de collegezalen en boeken in te duiken. Toch is het ook belangrijk om af en toe te ontspannen en leuke activiteiten met SV Anatolia te ondernemen. Wij organiseren daarom op dinsdag 22 september een moment om even bij te komen van het studeren en te genieten van de gezelligheid tijdens een bubblevoetbal toernooi!

Bubblevoetbal is een nieuwe rage waarbij je op een andere manier het voetballen zult beleven. De deelnemers, geheel gehuld in een bubbel, zullen het in teams van 5 personen tegen elkaar opnemen. Met de bubbel, die dient als een stootkussen, kan je je tegenstanders zónder dat iemand er iets van voelt, naar de grond werken. Dit levert hilarische situaties op voor zowel de deelnemers als de toeschouwers.

Wil je niet meedoen, maar wel supporten? Dan kan dat natuurlijk ook kosteloos als toeschouwer!

Wij beloven dat het een leuke, gezellige en sfeervolle activiteit zal worden. Meld je daarom snel aan, want VOL = VOL!

Datum: dinsdag 22 september
Tijdstip: 18.30 – 20.00