Weekreis Portugal - SV Anatolia
1529
post-template-default,single,single-post,postid-1529,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Weekreis Portugal

Weekreis Portugal

reiskleinHet is eindelijk zo ver: onze jaarlijkse weekreis! Ontdek met ons het mooie Portugal en neem deel aan een fascinerende stedentrip naar Porto én Lissabon.
Portugal is het meest westelijk gelegen land van Europa en heeft een mediterraan klimaat met een prachtige natuur en vele mooie stranden.

De eerste stad waar we verblijven is de levendige havenstad Porto met een fantastische ligging aan de monding van de ‘gouden rivier’ Douro. Vanwege haar bijzondere en historische karakter is de stad door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed.

Als tweede stad bezoeken we Lissabon! Net als Istanbul bestaat Lissabon uit twee delen, die met elkaar zijn verbonden door twee lange bruggen. De hoofdstad ligt aan de oevers van de rivier Taag en heeft een grote haven, koninklijke paleizen, eeuwenoude kathedralen en smalle middeleeuwse straatjes. Ook kent de stad vele leuke winkels en restaurants, een bruisend nachtleven en is het de thuishaven van twee grote voetbalclubs.

Dinsdagochtend 14 april vliegen we naar Porto. Vervolgens zullen wij na 3 heerlijke dagen per bus naar Lissabon vertrekken. Maandagavond, 20 april, vliegen wij weer terug naar Amsterdam. Er zal voor een deel van de reis een dagprogramma gelden, maar je krijgt ook voldoende vrije tijd om zelf de steden te ontdekken.

De prijs van deze reis zal € 349,- per persoon bedragen. Dit is inclusief vlucht naar Porto, terugvlucht vanaf Lissabon, verblijf in een drie-sterren hotel gelegen in het centrum (zowel in Porto als in Lissabon), transfer van en naar de luchthaven én busreis van Porto naar Lissabon. De Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op deze reis, zijn terug te vinden op de pagina met het aanmeldformulier.

Wacht niet en meld je zo snel mogelijk aan!

Aanmelden is mogelijk t/m 29 maart en uitsluitend voor leden. Aanmelden kan via:
http://svanatolia.nl/reis/

Ben je nog geen lid? Word dan nu lid via:
http://svanatolia.nl/lid-worden/