Literaire Avond - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-1540,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Literaire Avond

Literaire Avond – Yasar Kemal

Yasar_KemalTer ere van Yaşar Kemal organiseren wij op 31 maart onze derde literaire avond. Zoals velen van jullie weten is hij kort geleden overleden. Yaşar Kemal heeft niet alleen een grote bijdrage aan de Turkse literatuur geleverd, maar ook aan de wereldliteratuur. Hij was de eerste Turkse schrijver die genomineerd werd voor de Nobelprijs voor de Literatuur.

Ben jij benieuwd naar zijn biografie en gedichten over liefde, natuur en politiek? Wil je op een kleinschalige manier verhalen en gedichten lezen onder het genot van een kopje thee en koekjes? Meld je dan aan via: svanatolia.nl/literaire-avonden/

Mocht er een gedicht zijn van Yaşar Kemal dat jij graag wilt delen met de groep, vermeld het dan bij je aanmelding. We hopen jullie allen te zien op 31 maart in het studentendok op de VU.

Meld je nu aan via: svanatolia.nl/literaire-avonden/

Datum: Dinsdag 31 maart
Tijd: 19.00 – 21.00