Biz Bize Sira Gecesi

Biz Bize Sira Gecesi

bizbizeAnatolians! Zou je ook niet alle stress van je willen afschudden na een vermoeiende tentamenweek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Speciaal voor jullie organiseert SV Anatolia: Biz Bize Sıra Gecesi op woensdag 1 april. Vanaf 18:00 uur zijn jullie van harte welkom in Syriana Lounge.

Meld je nu aan via: svanatolia.nl/bizbize

Onder het genot van live muziek, die verzorgd zal worden door Ozan Balık en ons enige echte Anatolia Studentenkoor, kunnen jullie genieten van de traditionele çiğköfte, verschillende soorten mezzes en cocktails (alcoholvrij). Desgewenst kan er ook waterpijp worden gerookt.

Al met al beloven wij dat dit een super gezellige avond zal gaan worden. Mis het niet!

Vergeet je niet vóór 1 april aan te melden via svanatolia.nl/bizbize, want VOL=VOL!

Datum: Woensdag 1 april
Tijdstip: 18:00 – 23:00
Locatie: Syriana Lounge – Akersluis 8, Amsterdam

Prijzen*:
Aangemelde leden: €10,-
Aangemelde niet-leden: €12,50
Niet aangemeld: €15,- (leden én niet-leden)
Betaling dient contant aan de deur te geschieden.
*Prijzen zijn inclusief twee consumpties en çiğköfte.

Sponsoring:

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Xerox (http://www.werkeninturkije.com).

Ook dank aan onze sponsors:
Fysiotherapie VitalBody
- Saray