Women & Business - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-1473,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Women & Business

wbVind je het ook niet opvallend dat slechts één op de tien topfuncties in het Nederlandse bedrijfsleven wordt bekleed door vrouwen? Wij als Anatolia vinden dat hier verandering in moet komen en organiseren op 10 maart een carrière event ter gelegenheid van internationale Vrouwendag. Het doel van dit evenement is om studentes van diverse richtingen te helpen én te motiveren met hun stap richting het bedrijfsleven.

De avond zal bestaan uit succesverhalen, tips and tricks voor het solliciteren en hoe je je kan profileren binnen een bedrijf. Omdat dit evenement in het teken van de vrouw staat willen wij ook een bijdrage leveren aan Pink Ribbon, een stichting die aandacht vraagt voor borstkanker. Tijdens het evenement kunnen studentes een Pink Ribbon armbandje kopen en is er gedurende de avond gelegenheid om een nieuwe LinkedIn foto te maken, waarvan de opbrengst naar Pink Ribbon zal gaan.

De eerste motivational speaker is Melek Usta,  een ware workaholic, maatschappelijk betrokken en een trotse moeder. De oprichtster en directrice van Colourful People heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen HR, recruitment en advisering op het gebied van diversiteit, cultuur en leiderschap. Tevens is ze verkozen tot zakenvrouw van het jaar 2006.

Hierna zal Aytun Aydin haar succesverhaal delen met ons. Aytun Aydin is de oprichtster en directrice van Stichting Elance, die in 2010 is opgericht. De Elance Academy geeft aandacht aan opleiding, werkervaring en ambities van meisjes en jonge vrouwen door middel van diverse coachingsprogramma’s. “We inspireren en motiveren kleurrijke (jonge) vrouwen om hun kwaliteiten te benutten en hen vol zelfvertrouwen de wereld te laten betreden”, aldus Elance Academy.

Een avond die draait om ambitie en inspiratie, met als doel het uiterste van elke studente naar boven te halen en hen vol zelfvertrouwen de zakelijke wereld te laten betreden. Ben jij de toekomstige vrouwelijke CEO?

Meld je snel aan via: www.svanatolia.nl/business
Datum: Dinsdag 10 maart 2015
Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam, Tuinzaal (WN-Gebouw)