Workshop Ebru - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-1371,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Workshop Ebru

ebru-2

Anatolians!

Altijd al willen schilderen op water? Dan is dit nu je kans om de Ebru kunst onder de knie te krijgen.

Meld je nu aan op www.svanatolia.nl/workshop

Ebru is een kunstvorm met een techniek dat gebaseerd is op het druppelen en aanbrengen van verf op geprepareerd water wat leidt tot organische vormen, mystieke uitstraling en vloeiende patronen. Anatolia biedt jou de kans om te spelen met kleuren en een schilderij te ontwerpen van natuurlijke vormen. Samen met Atelier Okan Akin organiseren wij een workshop Ebru om zo in contact te komen met deze geweldige kunstvorm. Tijdens de workshop kan je in korte tijd kennis maken met deze fascinerende kunstvorm.

Meld je snel aan, want VOL = VOL

De workshop zal bestaan uit een korte introductie, waarna iedereen zelf aan de slag kan. De materialen, benodigdheden en de workshop zelf worden verzorgd door Atelier Okan Akin.

Aanmelden op: www.svanatolia.nl/workshop

Datum: dinsdag 10 februari

Tijd: 19:00-21:00

Prijs: €10,- (leden),  €15,- (niet-leden)