Verslag Lustrum Gala - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-1412,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Verslag Lustrum Gala

FotorCreated

Zoals velen het waarschijnlijk al langs hebben zien komen bestaat studentenvereniging Anatolia inmiddels 15 jaar. Op 23 december 2014 hebben wij ons Lustrum Gala met ruim 200 gasten mogen vieren in SkyPalace, Amsterdam!

De avond begon om 20.00 uur met Onur Kaletas (leadzang en gitaar), Muharrem Acun (basgitaar), Eren Görmez (klarinet), Don Rooks (drum) en Arman Bozkurt (keyboard) die ons tevens de hele avond hebben vergezeld met hun muziek. Bij aankomst kreeg iedereen de mogelijkheid om een leuke foto te laten maken op de rode loper, welke nu ook te zien zijn in het fotoalbum op de site.

Later op de avond hebben de gasten onder andere een prachtige Tango voorstelling mogen bewonderen én genieten van de liedjes die het Anatolia koor voor ons had voorbereid!

Om de avond meer betekenis te geven hebben oude voorzitters Mahmut Sungur, Ceylan Köycü en mede-oprichter Esra Willekes Macdonald een speech gegeven en om die reden willen we hen natuurlijk van harte bedanken.

Bovendien viel het open buffet (en onbeperkt drinken) bij iedereen in de smaak; er was voor ieder wat wils.

Al met al was het een avond om niet te vergeten! Graag willen we iedereen bedanken die zich de afgelopen 15 jaar voor SV Anatolia heeft ingezet.