Lustrum Gala - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-1285,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Lustrum Gala

Lustrum FlyerAnatolia bestaat 15 jaar! Hiermee zijn wij de grootste én oudste Turkse studentenvereniging van Nederland. Dit moet natuurlijk groots gevierd worden. Daarom organiseren wij dinsdag 23  december het 15 jarig lustrum GALA! Kom en laat je fotograferen op onze rode loper!

De hele avond staat in het teken van feesten. Onder het genot van een open buffet en onbeperkt drinken gaan we volop genieten van live muziek! Onur Kaletas (leadzang en gitaar), Muharrem Acun (basgitaar), Eren Gormez (klarinet), Don Rooks (drum) en Arman Bozkurt (keyboard) zullen ons de hele avond lang vergezellen met hun fantastische muziek. Als klap op de vuurpijl zal ons eigen koor, het Anatolia koor,  debuteren met hun eerste optreden.

Dat is nog niet alles! Tijdens deze avond maak je ook nog kans op geweldige prijzen door mee te doen aan onze loterij. Iedereen is vrij hieraan deel te nemen!

Natuurlijk zullen wij tijdens deze avond ook even terugblikken op het afgelopen 15 jaar en zullen wij toosten op nog vele jaren Anatolia!

Het wordt een onvergetelijke avond, mis het vooral niet!

Datum: dinsdag 23 december
Tijd: 20.00 tot 00.00
Prijs: €5,- (voor leden), €8,- (voor niet-leden), €10,- (aan de deur)
Plaats: SkyPalace – Jan Rebelstraat 21, Amsterdam