Dagtrip Kerstmarkt Düsseldorf

Anatolians! Vinden jullie het ook niet weer tijd worden voor een dagtripje?

SV Anatolia organiseert op 6 december een dagtrip naar Düsseldorf! Duitsland staat bekend om zijn grote – en vooral gezellige – kerstmarkten. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om de betoverende kerstmarkt in Düsseldorf, oftewel de ‘’Düsseldorfer Weihnachtsmarkt’’ te bezoeken!

Wat de Düsseldorfer Weihnachtsmarkt onderscheidt van andere steden, is het feit dat de gehele binnenstad wordt betrokken bij het festijn: op tegelijk zeven verschillende locaties kan men genieten van de prachtige kerstsfeer! De sfeervolle verlichtingen, versierde kraampjes, heerlijke geuren van gepofte kastanjes, warme wafels en chocolademelk toveren deze stad om in een waar winters kerstsprookje.

Of je nou van plan bent om mee te gaan met een vriend, geliefde of familielid: een geslaagde dag wordt het zeker!

Datum: zaterdag 6 december
Prijs: €19,- (voor leden), €25,- (voor niet-leden)
Aanmelden via: www.svanatolia.nl/kerstmarkt