Dagtrip Parijs 1 november

Paris dagtripZin in een dagje Parijs? Meld snel je aan!

Zoals ieder jaar organiseert SV Anatolia weer een dagtrip. Dit jaar gaan we op zaterdag 1 november naar de prachtige en tijdloze hoofdstad van Frankrijk: Parijs!

Heb je altijd al de Eiffeltoren willen zien of willen winkelen op de befaamde Avenue des Champs-Élysées? Laat deze kans niet schieten! Naast het mooie straatbeeld zijn er wereldberoemde gebouwen indeze stad zoals de Notre-Dame en de Basilique du Sacré-Coeur die iedereen gezien moet hebben. Degenen die altijd al de Mona Lisa in het echt hebben willen bewonderen kunnen het bekendste museum van de wereld bezoeken: het Louvre.

Zowel leden als niet-leden zijn welkom om ons te vergezellen tijdens deze reis. Voor deze reis geldt VOL=VOL! We zullen in de nacht van vrijdag op zaterdag (1 november) met de bus naar Parijs vertrekken. De bus zal dichtbij Amsterdam Centraal vertrekken om 02.00. In de vroege ochtend komen we aan in Parijs. In Parijs zal er een vrij programma gelden, je kunt dus overal en alles bezoeken dat je maar wil. Na een hele dag in deze mooie stad te hebben doorgebracht, zullen we tegen middernacht weer uit Parijs vertrekken.

Voor leden is de prijs voor deze reis €39,- en voor niet-leden €49,-.

Meld je direct aan via: http://svanatolia.nl/parijs/

Voor vragen over de reis, kun je een mail sturen naar: reis@svanatolia.nl