LEZING Vrijheid en Democratie in het Nieuwe Turkije - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-919,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

LEZING Vrijheid en Democratie in het Nieuwe Turkije

Vrijheid en democratie in het nieuwe Turkije

Op dinsdag 16 september is het tijd voor onze eerste lezing van het jaar: “Vrijheid en Democratie in het Nieuwe Turkije”. De spreker van de avond is Turkije correspondent Marc Guillet. De heer Guillet zal ingaan op de gevolgen van de uitslag van de presidentsverkiezingen en de nieuwe ontstane politieke scenario’s, vervroegde parlementsverkiezingen, nieuwe grondwet, de toekomst voor CHP, MHP, HDP en uiteraard de toekomst van vrijheid en democratie in Turkije.

In zijn presentatie gaat Marc op een onpartijdige manier in op de strijd voor vrijheid en democratie in Turkije in historisch perspectief, met aandacht voor de positieve en negatieve ontwikkelingen in het ‘Nieuwe Turkije’.

Al met al, belooft dit een zeer boeiende lezing te worden! Mis de lezing van Marc Guillet niet en meld je direct aan.

Om je aan te melden, ga naar: http://svanatolia.nl/lezing

De lezing is toegankelijk voor zowel leden alsmede niet-leden.
Let op: VOL = VOL

Datum: dinsdag 16 september