SV Anatolia is op zoek naar nieuwe bestuursleden!

anatolia vacatures

Het bestuur van SV Anatolia bestaat uit meerdere commissies. Zo kent onze vereniging de academische-, evenementen-, PR- en acquisitiecommissie. De commissies worden gevuld met algemene bestuursleden en idealiter ook met een lid uit het dagelijks bestuur (DB).

Het dagelijks bestuur van Anatolia bestaat uit de voorzitter, vicevoorzitter, secretaris en penningmeester. Een DB’er heeft een intensievere taak vergeleken met een algemeen bestuurslid.

Er kan worden gesolliciteerd naar elk van deze functies, zowel voor het dagelijks bestuur als voor het algemeen bestuur. Heb jij interesse in een bepaalde commissie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Om je sollicitatie te voltooien, hebben we je CV en een motivatiebrief nodig. Deze kunnen gemaild worden naar secretaris@svanatolia.nl. De deadline voor het solliciteren naar een algemeen bestuurslid functie is 1 juni 2014. De deadline voor het solliciteren naar een dagelijks bestuur functie is 25 mei 2014.