VU International Day 29 oktober 2013 - SV Anatolia
604
post-template-default,single,single-post,postid-604,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

VU International Day 29 oktober 2013

Spandoek CH (1)-page-001_600

 

Reis de wereld rond in slechts één dag! Ontdek welke mogelijkheden er zijn om een half jaar te studeren in het buitenland, maak kennis met 30 culturen wereldwijd en sluit de dag af met een spetterend festival. Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod van activiteiten op deze dag. Kijk hieronder voor een overzicht en laat je meenemen naar jouw favoriete bestemming.

UNIVERSITY DIALOGUES | 9.30 – 11.30 | Agora 1
De universiteit moet op verschillende gebieden klaar zijn voor de toekomst. De globalisering om ons heen neemt in sterke mate toe. Maar zijn we in het onderwijs ook voorbereid op bijvoorbeeld een internationale arbeidsmarkt? In een drietal debatten ontdek je hoe we de wereld van de universiteit de komende jaren moeten inrichten om studenten de juiste mogelijkheden te bieden.

DIVERSITY SEMINARS | 12.00 – 17.30 | Aurora
Maak kennis met de unieke samenwerkingsverbanden van de VU en hotspots in de wereldpolitiek. In de Diversity Seminars staan fascinerend thema’s centraal en laten (internationale) sprekers op verrassende wijze zien dat internationalisering en diversiteit zeer dicht bij elkaar staan.

INTERNATIONAL STUDY FAIR | 12.00 – 17.00 | TenT
Wil je een half jaar studeren in het buitenland? Spanje, China of de USA? Dan is dit jouw moment! Na een bezoek aan deze beurs (voormalige Wil Weg Dag) weet je precies welke mogelijkheden er allemaal zijn en wat je ervoor moet regelen. Ook is dit dé plek om kennis te maken met alle culturen die de VU rijk is. Met heerlijke hapjes, prachtige verhalen, traditionele aankleding en een Silent Cinema wil je nooit meer terug.

PRE WINTER FESTIVAL | 17.00 – 23.00 | Festivaltent VU Campus
Voordat het echt koud wordt in Nederland warmen we de campus nog één keer goed op. Eén ding is zeker: met internationale artiesten als KARSU DÖNMEZ en GIRLS LOVE DJs is dat geen enkel probleem! Tijdens dit festival kan je ook genieten van drie heerlijke internationale maaltijden inclusief een drankje voor slechts €2,50.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN? KLIK HIER!