Vacature Algemeen Bestuurslid

bestuur-gezochtHet moment dat we het bestuur zullen versterken met nieuwe gezichten is weer aangebroken.

Het bestuur van SV Anatolia bestaat uit meerdere commissies. Zo kent onze vereniging de academische-, evenementen-, PR- en acquisitiecommissie. De commissies worden gevuld met algemene bestuursleden en idealiter ook met een lid uit het dagelijks bestuur (DB). Een DB’er heeft een intensievere taak vergeleken met een algemeen bestuurslid.

Op dit moment kan er gesolliciteerd worden naar de functie van algemeen bestuurslid. Zoals eerder genoemd bestaat onze vereniging uit commissies. Heb jij interesse in een bepaalde commissie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Om je sollicitatie te voltooien, hebben we je CV en een motivatiebrief nodig. Deze kunnen gemaild worden naar secretaris[at]svanatolia[punt]nl. De deadline voor het versturen van deze documenten is 1 november 2013.