Weekreis Maleisie en Singapore - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-547,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Weekreis Maleisie en Singapore

Het is weer zover! Binnenkort organiseert studentenvereniging Anatolia haar jaarlijkse weekreis. We hebben wederom onze grenzen verlegd en reizen voor het eerst naar Zuidoost-Azië. Deze keer bezoeken we Kuala Lumpur, de prachtige hoofdstad van Maleisië en de bruisende wereldstad Singapore. De reis vindt plaats op zondag 5 januari tot dinsdag 15 januari en is de perfecte start van het nieuwe jaar! We hebben samen negen volle dagen om te genieten van deze spannende en betoverende reis.

De prijs van de reis bedraagt €749,- per persoon. Deze prijs is inclusief retourvluchten, verzorgd door Turkish Airlines en hotelovernachtingen op beide bestemmingen.

Op zondag 5 januari vliegen we met Turkish Airlines vanaf Amsterdam Schiphol via Istanbul naar Kuala Lumpur. Eenmaal aangekomen in de stad kan ons avontuur beginnen en zullen we volop genieten van alles wat deze mooie stad te bieden heeft.

Kuala Lumpur is de hoofdstad van het islamitische Maleisië en heeft bijna 2 miljoen inwoners. De stad wordt gekenmerkt door de grote diversiteit aan bebouwing. De stad kent oude en culturele gedeelten zoals China Town, maar ook een moderne en indrukwekkende skyline, waarvan de beroemde Petronas Twin Towers het pronkstukje zijn. Kortom: er valt ongelooflijk veel te zien in en rondom deze stad, van cultuur en natuur tot aan luxe en moderne bezienswaardigheden.

Bezoek óók Singapore

singaporeAlsof deze prachtige bestemming niet genoeg was, zullen we tijdens onze reis ook een bezoek brengen aan de wereldstad Singapore. Singapore is de hoofdstad van het kleinste land van Zuidoost-Azië: de Republiek Singapore. Het land heeft meer dan 5 miljoen inwoners en kent een grote diversiteit aan culturen en religies. Singapore staat bekend als een luxe vakantiebestemming en de meest westerse stad in Zuidoost-Azië. Ook in Singapore valt er veel te zien en te beleven en we zullen alles halen uit onze tijd in deze levendige wereldstad.

kuala_lumpurNiet geheel onbelangrijk: de gemiddelde dagtemperatuur in deze regio ligt rond 30 graden in januari, een heerlijke manier om te ontsnappen aan de koude Nederlandse winter.

In totaal zullen we zeven dagen doorbrengen in Maleisië en twee dagen in Singapore. Maandagavond 13 januari vliegen we terug vanaf Kuala Lumpur naar Amsterdam, wederom via Istanbul en we komen dinsdagochtend 14 januari aan.

Zoals alle reizen van SV Anatolia zal er voor een deel een verplicht dagprogramma zijn, om alles uit deze reis te halen. Uiteraard is er daarnaast genoeg vrije tijd om de bestemming op eigen houtje te verkennen.

Mis deze kans niet!

Mis deze kans niet om je studententijd onvergetelijk te maken en meld je aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 1 november.

Let op, om je aan te melden voor onze weekreis dien je wel lid te zijn van de vereniging. Nog geen lid? Je kunt je hier direct inschrijven.

Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden raadplegen of een mail sturen naar reis@svanatolia.nl