Verslag volleybalactiviteit + foto's! - SV Anatolia
508
post-template-default,single,single-post,postid-508,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Verslag volleybalactiviteit + foto’s!

IMG_4318

Een verslag van Rana (PR-commissie) over onze volleybalactiviteit:

Jaarlijks organiseert Anatolia een indoor beachvolleybaltoernooi in het kader van de Turkse nationale ‘’Jeugd- en Sportdag’’. Dit jaar hebben we onze traditie voortgezet op  woensdag 22 mei. De strijd tussen de acht teams (Emirdağspor, Rizespor, Kırşehirspor, Mardinspor, Bandırmaspor, Denizlispor, Hatayspor en Aksarayspor) werd gevoerd. Om een eerlijke verdeling van teams waar te maken, was het verplicht om minimaal twee dames in je team te hebben. Het protocol had zijn vruchten afgeworpen. Alle speelronden waren erg spannend, te danken aan de getalenteerde deelnemers. Vervolgens werd elke speelronde sportief afgesloten met een handdruk met de tegenpartij.

Gedurende het toernooi hebben we kennis mogen maken met veel vriendelijke en gedreven mensen. Iedereen was gemotiveerd en wou winnen. Naar mijn mening kwam dat doordat bij binnenkomst in de sporthal de prachtige trofee en medaillons voor de winnaars te bezichtigen waren. Gedurende de halve finale en finale zag je daardoor deelnemers vaker duiken en zand happen om die trofee te bemachtigen. Maar er kan maar één team met de beker naar huis. De kampioen van de avond was Rizespor. Ze hebben een moment van glorie gehad tijdens onze ceremonie. Maar we weten allemaal dat het niet gaat om het winnen, maar het hebben van plezier met elkaar. Daarin zijn we zeker geslaagd. Daarom blijf ik erbij dat iedereen de morele winnaar is.

De foto’s van de activiteit zijn in het fotoalbum te vinden.