Carriereavond 11 juni - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-484,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Carriereavond 11 juni

carrieredag6Beste Carrièrejager,

Doe jij een opleiding in consultancy of advocatuur?

Dan is dit bericht voor jou! Voor het eerst in haar geschiedenis organiseert studentenvereniging Anatolia op 11 juni in het prachtige World Trade Center (op de Zuidas) een carrièreavond om ambitieuze studenten en werkgevers bij elkaar te brengen.

En we pakken flink uit!

Tijdens dit evenement zullen prestigieuze bedrijven als Linklaters, Simmons & Simmons, ABN Amro en Simon & Kucher, presentatierondes houden die jij kunt bijwonen. Tijdens de presentaties zullen de recruiters van deze multinationals verhaal doen over hun bedrijf en o.a. vertellen naar wat voor studenten zij op zoek zijn, wat jou te wachten staat wanneer je zult beginnen met werken, en waar zij op letten als zij mensen aannemen.

Dit is hét ideale moment voor jou om niet alleen kennis te maken – maar óók om in contact te komen met deze bedrijven. Wie weet scoor je wel een traineeship of word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, het kan allemaal op deze avond!

Het programma:

17.30 – 18:00 Inloop
18.00 – 19:00 Workshop ‘Netwerken’
19.15 – 20.00 Presentatieronde 1 [Linklaters, Simon Kucher]
20.15 – 21.00 Presentatieronde 2 [Simmons & Simmons, ABN Amro]
21.00 – 22.00 Borrel

Extra informatie:

• In elk presentatieronde zal 1 consultancy- en 1 advocatenkantoor presenteren.
  • Consultancy- en advocatuurstudenten volgen presentaties van bedrijven
    binnen eigen studierichting
  • De catering zal op deze avond worden verzorgd door Meram.
  • De toegang is kosteloos [aanmelden wel verplicht]

Workshop Netwerken

Natuurlijk is een goede studie afronden één ding, maar daarmee is vandaag de dag niet alles mee gezegd. Het netwerk dat je opbouwt tijdens je studentenleven draagt minstens zoveel bij aan het succes in je leven, al is het maar om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek. Veel studenten beseffen dit wel, maar waar begin je? Wat doe je wel en wat niet? Vragen die natuurlijk niet 1, 2, 3 te beantwoorden zijn… Gelukkig weet social media-expert Edith Scholte (winnaar publieksprijs Social Media Award 2010) daar antwoord op! Dankzij onze ,,Workshop Netwerken” leer jij hoe jij hét ideale netwerk voor jezelf kunt creëren en hiermee het succes in je leven aanzienlijk kunt vergroten.

Borrel

Een borrel voor studenten en de recruiters van de eerdergenoemde bedrijven. Hier kun je het netwerken in de praktijk brengen of gewoon gezellig een kopje thee drinken. Wie weet krijg je tips om binnen te komen bij een bedrijf?

Aantal plaatsen en aanmelding

Omdat dit het eerste carrière-evenement wordt van de vereniging zijn de beschikbare plaatsen slechts beperkt tot 100 studenten om het evenement exclusief te houden. Zit jij in je derde of vierde jaar van een studie die verband houdt met consultancy of advocatuur? Meld je dan direct aan via: carriere@svanatolia.nl en vergeet niet aan te geven welke studierichting je volgt. Je aanmelding is compleet zodra je een bevestiging hebt ontvangen.

Nogmaals, dit is hét ideale moment voor jou om niet alleen kennis te maken, maar óók om in contact te komen met deze bedrijven. Wij hopen je daarom terug te zien op onze carrièreavond!