Algemene Leden Vergadering 6 mei

Beste geïnteresseerden,

Maandag 6 mei vindt alweer de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats.

Wat houdt een ALV in?

Tijdens deze ALV wordt er teruggeblikt op het afgelopen jaar en wordt het nieuwe bestuur gekozen door de leden. Bij deze bestuurswissel zullen enkele bestuursleden afscheid nemen, nieuwe bestuursleden worden toegelaten en andere bestuursleden zullen ook van functie wisselen. Tevens is het een mogelijkheid om meer over Anatolia te weten te komen en in contact te komen met het nieuwe bestuur.

Waar en hoe laat? De vergadering begint om 19.00 uur en vindt plaats in het hoofdgebouw VU, 0D gang.

De vergadering is alleen toegankelijk voor leden. Wel dien je je verplicht aan te melden via: info@svanatolia.nl.

Tijdens en na de vergadering zijn er borrelhapjes en drankjes aanwezig. Om 20.30 uur sluiten we de avond af.

Hopelijk tot ziens op 6 mei!

Met vriendelijke groet,

Bestuur SV Anatolia

Schrijf hier je reactie

Your email is never published nor shared.
Required fields are marked *