Weekendreis Athene 19-23 april - SV Anatolia
post-template-default,single,single-post,postid-207,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline

Weekendreis Athene 19-23 april

Athene flyerIn april biedt Anatolia haar leden de kans om de prachtige hoofdstad van Griekenland te bezoeken. Athene, geroemd door talloze geschiedschrijvers door de eeuwen heen, staat bekend om haar prachtige straten die geschiedenis ademen. In deze mooie stad, waar de klassieke oudheid keihard clasht met de hedendaagse hectiek kan je uren ronddwalen terwijl je op zoek bent naar Zeus en Co. Athene ademt geschiedenis! Overdag kan je cultuur snuiven in de stad die eigenlijk een groot openlucht museum is en ’s avonds kan je genieten van alle pracht en praal die deze stad te bieden heeft.

De reis vindt plaats van vrijdag 19 april tot dinsdag 23 april. De heenvlucht is in de ochtend en de terugvlucht in de avond. De prijs van deze reis bedraagt € 375,- p.p. en is inclusief retourvlucht naar Athene, vervoer van en naar het vliegveld en 4 overnachtingen in een 3-sterren hotel in het stadscentrum.

Let op: tijdens de reis zal er een verplicht dagprogramma zijn, waarbij er rekening is gehouden met vrije tijd. Je kunt je aanmelden voor de reis via het aanmeldformulier op de website.

Aanmelden is mogelijk tot 20 maart en alleen voor leden! Indien je nog geen lid bent, dien je dus eerst lid te worden (voor de tijdelijke prijs van 15 euro).

Heb je nog vragen over deze reis? Mail ons op reis@svanatolia.nl of gebruik het contactformulier.

Post a Comment